Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

SURUÇ 11 NİSAN ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

Telefon : 0542 745332804146215100
Belgegeçer : 04146215180
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://11nisanaihl.meb.k12.tr
Adres : ALİGÖR MAH. İPEKYOLU CADDE NO240 PK63800 SURUÇ/ŞANLIURFA
VİZYON : Vizyonumuz İSTİYORUZKİ; SURUÇ 11 NİSAN ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ OKULUNU; Okul paydaşlarımızın(yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz,emezunlarımızve velilerimizi) güçleriyle en kısa zamanda; bulunduğumuz yerleşimbiriminde öncelikli tercih edilen; liselere giriş sınavında orta öğretim kurumlarına her yıl artan sayıyla öğrenci yerleştiren; sosyal etkinliklerle adından söz ettiren;Avrupa Birliği normlarına eşdeğer eğitim veren en güçlü eğitim kurumu yapmaktır.
MİSYON : Misyonumuz OKULUN MİSYONU: SURUÇ 11 NİSAN ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ OKULU OLARAK, · Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; · Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, · insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, · ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, · mili ve evrensel değerleri tanıyan, · benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, · kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, · görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler,yetiştirmek.
BAŞARILAR :

Öğretmen :23
Öğrenci :361
Derslik :24
Spor Salonu :1
Kimya Laboratuvarı :1
Biyoloji Laboratuvarı :1
BT Sınıfı :1
Müzik Sınıfı :2
Resim Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :800
Yemekhane :1
Revir:2
Öğretim Şekli :Normal Eğitim
Saatler : 08:00 - 15:30
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Kalorifer
Servis : TAŞIMALI EĞİTİM YAPILDIĞI İÇİN PANSİYONDA KALAN ÖĞRENCİLERİN DIŞINDAKİLER TAAŞIMA KAPSAMINDA SERVİSLE OKULA GELMEKTEDİRLER
Ulaşım : Minibüs
Yerleşim Yeri : Aligör Beldesine 1 km Suruç´a 7 km uzaklıkta . E-5 yolu üzerinde bulunan ulaşımı çok rahat olan bir okuldur .
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 7 km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : FUTBOL,FUTSAL,VOLEYBOL,BASKETBOL,HENTBOL,GÜLLE, DİSK , CİRİT,UZUN ATLAMA,MANGALA, SATRANÇ,BADMİNTON,KORT TENİSİ, MASA TENİSİ, OKÇULUK,DART,
Bilimsel Etkinlikler : ROBOTİK KODLAMA, STEAM ÇALIŞMALARI,
Proje Çalışmaları :
Yazdır :